Winkels

Wie handelaars denkt, denkt lidkaart waarmee je spaart!
Deze lidkaart opent heel wat nieuwe mogelijkheden. Ze is geldig over het hele Vlaamse land! Vergeet dus zeker  niet OVERAL uw gezinsbondskorting te vragen!!! Alle kortingen over het hele land met de gezinskaart kan je ook vinden op de volgende website: www.gezinsspaarkaart.be

Onze lidkaart vriendelijke winkels te Eernegem zijn:

Bianca's secret lingerie

dummy Eernegemmarkt 3
8480 Eernegem
059 80 79 00

Optiek Alloserie

dummy Westkerkestraat 3
8480 Eernegem
059 29 90 70

Naaiatelier Katty

dummy Stationstraat 13
8480 Eernegem
059 29 91 02

Fietshandel Alain

dummy Westkerkestraat 82
8480 Eernegem
059 29 08 97

Juwelen Vanstechelman

dummy Stationstraat 28
8480 Eernegem
059 29 99 94

Kortingskaarten

Bij Ingrid Martens , Aartrijkestraat 18 kan u terecht voor het aankopen van alle GO-PASS en RAIL- PASSkaarten en telefoonkaarten, voor de jaarlijkse aanvraag van de spoorkaarten, voor alle gezinnen vanaf 3 kinderen !
Kortingen op telefoonkaarten en de railpassen en go-passen :4 of 5%, de leden moeten hun gezinskaart meebrengen : de korting wordt op de kaart gezet.

Telefoonkaarten


Verminderingskaart

Gezinnen met 3 of meer kinderen kunnen een verminderingskaart (50%) voor het spoor en de lijn aan vragen voor elk gezinslid. Ouders blijven dit voordeel levenlang behouden. Sinds 2008 zijn sommige kaarten langer geldig dan 1 jaar.

Wanneer moet een kaart vernieuwd worden:


Wie zijn kaarten wenst aan te vragen of meer info wil, kan kontact opnemen met Ingrid Martens

Ook gezinnen die in het verleden nog geen kaarten aanvroegen, en van dit voordeel wensen gebruik te maken, nemen best kontact op. Kostprijs : 6€ per gezin 6.50€ indien we de kaarten moeten opzenden.

Kinepolis korting met de lidkaart

Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger.

Je kan filmcheques met bioscoopkorting op de lidkaart aankopen bij onze plaatselijke afgevaardigde. Deze filmcheques kan je aan de kassa van de deelnemende bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket.

Voor meer informatie: gezinsbond.be

Geboorte ooievaar

ooievaar

Onze handige Jozef Nauwynck helpt je buurt kleur geven! Huur een van onze drukgevraagde ooievaars!

Voor de prijs moet je het zeker niet laten. €1 per week : er moet wel een voorschot worden betaald als borg €12.50 die je daarna terug krijgt als je hem in goede staat en op tijd terug bezorgt.

Voor meer informatie: Jozef Nauwynck

Kinderoppasdienst

(On)verwacht een babysit nodig wegens sociale of familiale verplichtingen, of gewoon omdat je er even uit wil? De kinderoppasdienst van de Bond helpt je uit de nood. contacteer de verantwoordelijke, Inge Spillier .

Let wel op ??

Indien mogelijk, graag ten laatste 3 dagen voordien contacteren zodat we aan uw vraag kunnen voldoen. Alvast bedankt!

De kinderoppasdienst van onze afdeling staat steeds ter beschikking van alle aangesloten leden. Een twintigtal jongeren vanaf 15 jaar komen graag babysitten bij u. Belangrijkste voordelen De jongeren die komen babysitten zijn verzekerd tegen gebeurlijke ongevalletjes... een zekerheid voor de babysitter en het gezin waar ze komen babysitten. Dankzij een speciaal tijdschrift van de Bond krijgen ze ook tips en ideetjes om het babysitten zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken.

Prijzen

Tijdstip Prijs
Overdag of avond 4 € / uur
Indien minder dan 2 uur 8 €
Van 22u tot na het ontbijt 20 €
Verzekering 1.50 €

Tombola

Ook de tombola met de kans op stapels mooie prijzen blijft behouden!
Per bedrag van 20 euro die op de lidkaart staat krijg je een lotnummer voor de nationale tombola toegekend. Zo speel je automatisch mee in de tombola!

Belangrijkste kortingen opgesomd

Er zijn kortingen bij: